چهارمین نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو از امروز به مدت ۴ روز با حضور معاون هماهنگ کننده وزیر دفاع، معاونین وزارت دفاع، روسای سازمانها، دانشگاهها و فناوران حوزه ژئوماتیک کشور آغاز بهکار کرد.
امیر سرتیپ دوم مجید فخری روز سهشنبه ۲۳ بهمن در افتتاح چهارمین نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو گفت: گزارش مجمع جهانی اقتصاد در داووس ۲۰۲۴ با عنوان مخاطرات ۱۰ سال آینده جهان و گزارش مرکز تحقیقات و مطالعات آینده جهان و بسیاری دیگر از مطالعات بر این موضوع اشتراک نظر دارند که تغییر اقلیم بحران منابع آب آلودگی محیط زیست هوا، زمین، اقیانوسها کاهش منابع طبیعی مهاجرت، رقابتهای ژئوپلتیک امنیت غذایی خشکسالی از بین رفتن پوشش گیاهی مهمترین چالشهای بشر امروز و در آینده است.
وی افزود: البته ناامنی سایبری فضای مجازی و هوش مصنوعی هم بهعنوان چالش معرفی شدهاند. با این وصف حداقل ۷۰٪ چالشها به جغرافیا ارتباط دارند و حتما راهحل جغرافیایی دارند و دستیابی به این راهحلها نیازمند دستیابی به دادههای دقیق، مستمر و قابل اطمینان مکانی و تسلط به فناوریهای روز نقشهبرداری، فتوگرامتری سنجش از دور، تعیین موقعیت و ناوبری، ژئودزی، ژئوفیزیک، زمین شناسی، هواشناسی، اقیانوس شناسی، سامانههای اطلاعات جغرافیایی است.
رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع گفت: از نظر تحلیل جهانی بازار صنعت اطلاعات جغرافیایی ۶۸۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۵ تخمین زده شده که نرخ رشد این صنعت ۱۶ درصد در سال ۲۰۳۰ به ۱۴۴۰ میلیارد دلار میرسد.
فخری اظهار کرد: نقشه و اطلاعات مکانی به عنوان زیر ساخت توسعه پایدار و اشراف اطلاعاتی در همه کشورها مورد توجه قرار دارد و سرمایهگذاری قابل توجهی در سالهای اخیر در این حوزه صورت پذیرفته است که از جمله میتوان به منظومههای ماهوارهای سنجش از دور و موقعیتیابی و طیف متنوعی در سنجندهها و تجهیزات دادهبرداری اشاره کرد.
وی بیان کرد: رشد بازار فناوری اطلاعات جغرافیایی حاصل تلفیق فناوریهای مکانی با اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، فناوری ارتباطی GS است.
ایثارآنلاین جامعه مجازی شهیدان آزادگان جانبازان و ایثارگران کشور
تهران -خیابان پاسداران-خیابان گل نبی-خیابان ناطق نوری - ساختمان قرآن و عترت-پلاک 58- راهرو دوم-طبقه چهارم- واحد 24
کد پستی: 1947755657