در روزگار ما، قهرمانان واقعی کسانیاند که جانشان را در راه ایمان و عقیده نثار میکنند. آنان که با دستهای خالی، اما قلبی پر از عشق، برای دفاع از حرم اهلبیت (ع) به میدان نبرد میروند. یکی از این قهرمانان، شهید سجاد زبرجدی است؛ جوانی که زندگیاش سرشار از عشق به امام زمان (عج)، خدمت به مردم و جهاد در راه خدا بود.
تولد و کودکی
شهید سجاد زبرجدی در ۱۹ بهمن ۱۳۷۰ در تهران به دنیا آمد. او فرزند سوم خانواده بود و دوران کودکیاش را با سختیهای بسیاری سپری کرد. زمانی که تنها دو سال داشت، پدرش را از دست داد و مادرش که با مشکل تکلم و کمشنوایی دستوپنجه نرم میکرد، مسئولیت بزرگ کردن او و خواهر و برادرش را به تنهایی بر عهده گرفت. اما این مشکلات، هرگز مانع رشد و بالندگی سجاد نشدند.
نوجوانی و آغاز مسیر معنوی
سجاد از همان دوران کودکی، مکبر مسجد بود و به نماز اول وقت اهمیت ویژهای میداد. او که کودکی برونگرا و پرانرژی بود، با بزرگتر شدن، آرامتر و متفکرتر شد. تمام عشقش شده بود فعالیت در پایگاه بسیج محله و حضور در هیئتهای مذهبی. سجاد، هیچگاه فعالیتهایش را از روی عادت انجام نمیداد؛ بلکه همه چیز برایش هدفمند بود:
✔ قدم میزد برای امام زمان (عج)
✔ حرف میزد برای امام زمان (عج)
✔ نیت میکرد برای خشنودی امام زمان (عج)
او حتی به عدد ۵۹، که حاصل جمع نام ابجدیاش بود، اعتقاد ویژهای داشت. هرگاه این عدد را روی شیشه مغازهای میدید، حتماً از آنجا خرید میکرد. حتی در پیامهایش به دوستان، امضای او همیشه «سجاد ۵۹» بود.
شهادت در راه دفاع از حرم
در ۷ مهر ۱۳۹۵، در حلب سوریه، سجاد زبرجدی به آرزوی دیرینهاش رسید. او به شهادت رسید و پیکرش در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) آرام گرفت؛ تکهای از بهشت، که هنوز هم زائران زیادی از سراسر کشور و حتی کشورهای دیگر برای زیارتش میآیند.
او شهیدی بود که حتی پس از شهادتش نیز گرهگشای حاجات مردم شد. بسیاری از زائران نقل کردهاند که در کنار مزار او درد دل کردهاند، حاجت گرفتهاند و آرامش یافتهاند.
کتاب “من اینجا هستم” را از دست ندهید!
سجاد زبرجدی هنوز زنده است…
او در وصیتنامهاش گفته بود: “من اینجا هستم، مرا فراموش نکنید.”
و ما، نه تنها فراموشش نخواهیم کرد، بلکه راه و یادش را در دلهایمان زنده نگه میداریم.
نام و یاد شهدای مدافع حرم جاودان باد.
ایثارآنلاین جامعه مجازی شهیدان آزادگان جانبازان و ایثارگران کشور
تهران -خیابان پاسداران-خیابان گل نبی-خیابان ناطق نوری - ساختمان قرآن و عترت-پلاک 58- راهرو دوم-طبقه چهارم- واحد 24
کد پستی: 1947755657