menusearch
isaaronline.ir

شکوه شکیبایی در مجاهدت و وفاداری / حسین آبشاهی، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت 

جستجو
چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۱:۰۶:۱۳
۱۴۰۳/۱۱/۳ چهارشنبه
(0)
(0)
شکوه شکیبایی در مجاهدت و وفاداری / حسین آبشاهی، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت 
شکوه شکیبایی در مجاهدت و وفاداری / حسین آبشاهی، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت 

حسین آبشاهی، رئیس مرکز توانمندسازی نمایندگان و مدیران ایثارگر شمال جنوب و مرکز کشور، با صدور پیامی درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت.

به گزارش ایثارآنلاین وی صلابت و مجاهدت همسران شهدا را در شکوه شکیبایی ایشان عنوان کرد و اظهار داشت : امروز سنگین تر از داغ هجران همسران و مادران صبور شهیدان، از دست دادن گهرهای گرانبهایی است که تاریخ شفاهی صبر و ایثارند و دیگر روزگار انسان هایی همانند ایشان به خود نخواهد دید.

در متن پیام تسلیت دکتر حسین آبشاهی چنین آمده است :

 

«خانواده محترم شهید گرانقدر حاج عبدالحسین برونسی

در سیره صبوری عقیله بنی هاشم (سلام الله علیها)، مجاهدت به شکیبایی و صلابت در وفاداری به آرمان ها است. فضیلت این عاشقی و قداست این تعالی، نشان افتخاری برای جمله همسران مکرم شهداست. همسران عفیفه ای که با ایمان و اعتقادی راسخ در ترویج و پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهیدان، در زمره سابقون اند. به یقین هنر اولشان از خودگذشتگی، صبوری و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره مردانی از تبار قافله امام حسین (علیه السلام) است.

امروز سنگین تر از داغ هجران همسران و مادران صبور شهیدان، از دست دادن گهرهای گرانبهایی است که تاریخ شفاهی صبر و ایثارند و دیگر روزگار انسان هایی همانند ایشان به خود نخواهد دید.
درگذشت بانوی ماجده و مؤمنه «حاجیه خانم معصومه سبک‌خیز » همسر شهید گرانقدر «سردار حاج عبدالحسین برونسی » را به فرزندان و سایر بستگان و جامعه شیرزنان انقلاب تسلیت عرض نموده و از درگاه پروردگار متعال علو درجات را برای آن بانوی مکرمه و صبر و اجر برای بازماندگان مسألت دارم.

حسین آبشاهی
رییس مرکز توانمند سازی
نمایندگان و مدیران ایثارگر
شمال، جنوب و مرکز کشور

 

پیکری که 27 سال در کربلای بدر ماند

 

«عبدالحسین برونسی» سال 1321 در روستای «گلبوی کدکن» تربت حیدریه به دنیا آمد. تا هنگام ازدواج و پس از آن به شغل های ساده ای نظیر کشاورزی، کار در مغازه لبنیات فروشی و سبزی فروشی و نهایتا به بنایی پرداخت.سال 1352 پس از آشنایی با یکی از روحانیون مبارز با درس های آیت الله خامنه ای آشنا شده و از آن پس دل در گرو جهاد و انقلاب نهاد. فعالیت او در اندک مدتی چنان بالا گرفت که ساواک بارها و بارها خانه اش را مورد هجوم و بازرسی قرار داد. آخرین بار در مراسم چهلم شهدای یزد دستگیر و به سختی شکنجه شد، از جمله این شکنجه ها این بود که ساواکی ها تمام دندان هایش را شکستند. کمی بعد به قید ضمانت آزاد شد و دوباره به فعالیت پرداخت و در نقش رابط مقام معظم رهبری که به ایرانشهر تبعید شده بودند ایفای وظیفه کرد. او با دلاوری غیر قابل وصفی در چهار راه جاده خندق به پاتک دشمن پاسخ داد و به فرمان حضرت امام (ره) لبیک گفت تا اینکه در ساعت 11 صبح روز بیست وسوم اسفندماه 1363 با اصابت ترکش خمپاره به بدن مطهرش، مرثیه سرخ معراج را نجوا کرد و به مقام قرب الهی نائل آمد.

پیکر پاک آن شهید عزیز در کربلای بدر باقی ماند و امت شهید پرور خراسان، روح ملکوتی او را در تاریخ نهم اردیبهشت 1364 طی مراسم باشکوهی تشییع کردند.

 

 

مثل عبدالحسین کم پیدا می‌شود

 

معصومه سبک خیز، همسر سردار شهید عبدالحسین برونسی است که 16 خرداد سال 1347 با هم ازدواج کردند.

سردار شهید عبدالحسین برونسی، یکی از فرماندهان ایران در جنگ ایران و عراق بود و او سوم شهریور 1321 در روستای گلبوی کدکن از توابع تربت حیدریه متولد شد و در 23 اسفند 1363 در عملیات بدر به شهادت رسید.

اما دست تقدیر اینگونه بود که پیکر در 25 اسفند شناسایی و پس از 27 سال مفقودی در تاریخ 19 اردیبهشت سال 90، همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) بر دوش مردم مشهد تشییع و به خاک سپرده شود.

همسر سردار درباره او میگوید : عبدالحسین پسر خاله ام بود. من او را زیاد ندیده بودم. با اینکه توی یک ده بودیم خوب نمی‌شناختمش. شاید شانزده هفده ساله بودم. بابا خیلی بدش نمی‌آمد میگفت : مثل عبدالحسین کم پیدا میشد. مادرم هم از اولش راضی بود که عبدالحسین دامادش بشود. من و عبدالحسین عقد کردیم. سال 1347 با شهید برونسی ازدواج کردم و 8 فرزند از او برایم یادگار مانده است. با گذشت زمان و شناخت بیشتر میفهمیدم چرا با من ازدواج کرده است. پدرم روحانی بود و او هم به دنبال یک خانواده مذهبی می‌گشت.